open trip sailing komodo, Sailing komodo labuan bajo, sailing komodo liveaboard, phinisi trip, open trip phinisi labuan bajo, paket wisata flores 2018,  sewa kapal phinisi di labuan bajo, open trip komodo pasti jalan, komodo trip, labuan bajo tour, backpacker ke komodo.

Open Trip Sailing Komodo Edisi Phinisi Pertama di Indonesia!

PERTAMA DI INDONESIA, DAN BELUM ADA DUANYA!

Faktanya..

banyak banget calon peserta open trip komodo yang belum punya bayangan, gimana sih kapal yang bakal mereka gunakan saat sailing trip komodo. Mungkin kamu juga salah satunya ya? Hehe.

Kenapa bisa begitu? karena informasi yang diberikan oleh operator penyedia jasa biasanya kurang lengkap.

FYI, paket wisata yang banyak dijual oleh operator penyedia jasa open trip komodo adalah open trip menggunakan kapal dengan ukuran medium AC. Biasanya harga paket ada di kisaran 2.500.000 IDR per orang.

Tapi..

Apakah kamu tahu kalau sebenarnya ada paket yang jauh lebih menarik dari paket medium yang ada selama ini?

Kamu boleh saja tidak peduli mau sailing komodo pakai kapal apa, tapi apakah teman atau saudara kamu juga berpikiran yang sama? Jadi kalau berkenan boleh banget share postingan ini untuk teman atau saudara kamu 🙂

“Mas, di Labuan Bajo ada Open Trip Phinisi gak sih? Kayaknya seru deh kalau bisa ngerasain naik phinisi tapi dengan harga terjangkau.” Tanya salah satu calon peserta open trip komodo medium tanggal 25 april 2016 kami.

“Mas, kalau mas buka open trip phinisi, pasti saya bakal duluan ikutan deh! Kabarin ya!” Kata peserta yang lain.

Dari beberapa masukan dan dukungan peserta kami itulah, kami membuat resolusi di tahun 2017 untuk mewujudkan sebuah kapal phinisi yang bisa digunakan untuk open trip secara reguler setiap minggu.

Hari demi hari kami lewati, keringat demi keringat kami teteskan, dan jatuh bangun kami hadapi demi mewujudkan resolusi itu.

Namun setiap perjuangan tentunya akan berbuah manis, karena akhirnya pada bulan maret 2018 resolusi itu berubah menjadi kenyataan.

open trip sailing komodo labuan bajo
Open Trip Phinisi Pertama

Dengan rasa syukur yang tak terkira kepada Yang Maha Kuasa, kami, indahnesia tour dengan bangga mempersembahkan Open Trip Phinisi yang pertama di indonesia!

Kenapa yang pertama? Maksudnya di sini tuh bukan yang kami yang pertama mengawali open trip phinisi, melainkan kami adalah yang pertama membuka open trip phinisi secara rutin yang pasti berangkat setiap hari Jum’at!

Atau bisa dibilang, jadwal open trip kami adalah 4x dalam sebulan dan Garansi akan selalu tanpa ada minimal kuota!

Masalah harganya gimana mas? Tenang, open trip phinisi yang biasanya dibuka operator lain harganya ada di kisaran 4.500.000 – 6.000.000 IDR per orang, termasuk mahal karena kapal phinisinya yang mereka gunakan BUKAN untuk open trip.

Terus gimana dengan open trip kami? Tentunya menarik banget! Karena dengan harga mulai dari 3.500.000 IDR per orang kamu sudah bisa gabung dan merasakan sailing trip komodo selama 3 hari 2 malam menggunakan kapal Phinisi Vidi Liveaboard dengan fasilitasnya yang MEWAH!

Bahkan yang lebih serunya lagi, kamu bisa punya kesempatan untuk mendapatkan cashback sampai dengan 5.000.000 IDR lho, dengan syarat dan ketentuan yang berlaku tentunya ya hehehe. Kapan lagi coba bisa liburan eh terus pulang-pulang bawa uang ^^

Gimana tertarik ga? Atau kamu masih kurang paham? Hehe, mendingan konsultasi langsung dengan admin kami deh, karena mungkin ketika kamu sedang baca tulisan ini, seat di tanggal yang kamu inginkan sudah hampir habis lho! :p

Klik di sini untuk pemesanan paket open trip komodo 3 hari 2 malam edisi Phinisi


Untuk informasi pemesanan kamu juga bisa langsung menghubungi admin kami di bawah ini:

Mbak Indah:  0822 7827 8414 (Whatsapp & Call)

Mbak Nesia: 0812 3709 6362 (Whatsapp & Call)

Hotline: 0385 244 0495

Email: admin@indahnesia.co.id

Website: https://indahnesia.co.id & https://indahnesia.net

Atau kamu juga bisa menghubungi kami melalui fitur livechat yang ada di pojok kanan bawah.

Vidi Liveaboard Boat Profile

KENAPA HARUS MEMILIH OPEN TRIP PHINISI?

Harga Terjangkau

Dengan harga yang terjangkau, kamu juga bisa merasakan bagaimana perasaan mewah menaiki kapal Phinisi

Pembayaran Yang Mudah

Rasakan kemudahan dalam melakukan pembayaran. Dari mulai CICILAN kartu kredit, transfer langsung, bayar di indomaret, bahkan kamu juga bisa menggunakan saldo GoPay lho!

Pemesanan Yang Mudah

Pemesanan paket wisata yang semudah menjentikkan jari

Destinasi Unik dan Menarik

Kamu akan diajak untuk mengunjungi destinasi yang belum pernah dikunjungi sebelumnya

Menu Makan Bintang 5

Dengan koki berpengalaman, kamu akan merasakan nikmatnya makanan bintang 5 sambil menikmati pemandangan yang juga luar biasa

Dukungan Tim

Dapatkan pelayanan berkualitas dari tim kami kapanpun dibutuhkan. 24/7!

APA KATA MEREKA TENTANG OPEN TRIP PHINISI?

Suci Rachmawati

Open Trip Komodo Edisi Phinisi 3D2N

Hi! Ini udah 3x pakai tripnya INDAHNESIA, dan ngga pernah ngecewain! Kapal Vidinya keren bgt, Fasilitasnya nyaman, makanannya enak, crew kapalnya baik2 bgt, apalagi guidenya, sebaik dan secinta itu sama guidenya, ngajarin snorkeling dan responnya cepat. Pokoknya gaada yg ngecewain selama trip, sukses selalu ya Indahnesia, dan guide kami selama 3 hari, bang bahari dan bang nando! 💙💙💙

Irene Widhartirahayu

Open Trip Komodo 3D2N Edisi Premium

It was my very very super real sailing ever 😂 never thought before that an urban metropolitan city gurl like me would ever finally done this SUPER ADVENTUROUS activities —hiking & snorkling (especially i can’t swim but the trip crew was very helpfull anyway— thank you Bung!)

You know what? I am sooooo having fun on my last 3 days on the boatel. 🥳⛵️🌦💖

“Indahnesia Tour” has the best deal among all the others. I’ll write some clue why u should consider “Indahnesia Tour” when u wanna go to Labuan Bajo & Sailing Komodo 😉

So here’s the sixth of us (me & my friends) experienced about the trip w/ “Indahnesia Tour” 👇🏼👇🏼👇🏼 Check it out!

•THE CREW•
The whole team were so nice, kind, helpful, fun and the most important thing is super polite. 👍🏼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Start from the first we chat & asked the details of the trip, they answer every questions details & very responsive. We also had some new family moments with them while we’re on the boat. Thank you Sir Capt, The Guide Leader Bung Ardi, and team Bung Fauzi, the chef from Medan and the engineering Mr. Pace from Maluku we honored ur kindness love u Pace! Sehat2 terus & semoga sukses yaaa.. ❤️

•THE BOAT•
We got a medium boat named RISE AND SHINE ☀️⛴. Just like my fav song from The Cardigans hehe.. 🎵💛💙
📍Overall boat cleanliness: 9,5 to 10
📍Two bed rooms w/ bunk bed fit for 4 persons. Each room has own bathroom & toilet.
📍The Food: OMG i would love to give 10 to 10 😂 seriously enak bgt guys ngaco sih.. my tummy was very happy hahaha.. Uhh.. sup ikan kuning day 1 sangat berkesan. 🔝Hahahaa…. On the boat we got bfast, lunch, dinner, and every after snorkling we got snack! Delicious pisang goreng coklat keju & bakwan jagung. Nyamm… 😋🥰

⚠️ Attention⚠️
Please mind to bring:
✔️Toiletries
✔️Personal medicines
✔️Ur own favorite snacks/foods & drinks
✔️Power bank
✔️Power socket extension— u gonna need this in the living room hehe.., and…
✔️last but not least..download ur fav beach songs to get the euphoria 💕🐠🏝🌤🍻🎶💃🏼
✔️only telkomsel/simpati works well 3G/4G in this island but sometimes we lost the connection. So don’t forget to buy the sim card & activate the data connection 100k IDR for 12GB is enough I think.

Fyi, no any mini market/shops in the island for three days, hehehehe.. so, be prepare and enjoy ur holidaaaaaay! 😘⛵️

Gracias,
Irene Widhartirahayu

santi

Open Trip Komodo Edisi Phinisi 3D2N

Terimaksih Indahnesia karena sudah diberi kesempatan untuk saya ikut trip kali ini dan tripnya sangat memuaskankan,,,,apalagi kerja sama crewnya juga sangat bangus, kapalnya sangat bersih, dan makanannya sangat enakkkk,,,,,,,,,,,, terimaksaih indahnesia ,,semoga semakin sukses untuk kedepanya,,,,,,,,

Devanosa

Open Trip Komodo 3D2N Edisi Premium

I did a private trip with friends that has family on 13 of June, 2019. I used to sail but they didn’t. I felt bit freaking out at the beginning cause I was afraid my family won’t enjoy doing island hopping by boat. It was windy and bit wavy when we’re on the way to Padar Island but the kids uncomplaining, moreover they said ‘ we love being in this journey!’. Then all the kids enjoyed their time doing trekking to see and learn many things about Komodo and of course snorkeling in Pink Beach! They did it with Bahari – our guide, till the sun almost went down. What a nice trip and I feel so grateful.

The food was various and extremely delicious especially the ‘ikan kuah kuning’ and ‘cumi tepung’ we like it! thanks to the chef! And as a person who addicted to fruits, they provide much fruits on board. I personally give 5 stars to the fruits supplied!

Overall, it was a really good trip! Thank you so much for arrange and take care of us along the journey. Thank you so much for the service and hospitality to the all boat crews. I highly recommend you to do trip through Indahnesia.

Hanadia Yurista

Open Trip Komodo 3D2N Edisi Premium

3 Days 2 Nights in the Boat that Felt too Soon to End, is probably the best short description I can give when being asked about how the sailing trip with Indahnesia Tour was. Every crew and new people we met during the trip was really friendly and super-helpful. So we were not worried with anything at all.

Here are some overview of what went great and why I encouraged you to go with Indahnesia to get the same amazing experience:
**BOAT and ACCOMMODATION**:
It was sailing boat (medium size, perfect size, because there are only two rooms) with one bunk bed in a capacity of 4 people in one room. The room is with airconditioner and has private toilet+shower room with heated water. So really, every time we finished playing in the sand, we simply could just take hot shower without worrying anything. Plus, the room is super clean just like hostel, so we could just enjoy. The electricity was also available at anytime for us to charge.
Beside the bedrooms, we also had one upper room to have some chitchat and to play some games or simply to enjoy the ocean. Yup, we even took naps there because it was super comfortable.

**F&B**
Food is super awesome! We never got hungry because snacks were provided at all time (it was the ones you can get from any convenient stores). I was quite surprised myself because I brought and bought my own snack, but they provided those already for us. I also thought there will be difficulty in having drink water, but they had some gallons of water for us to even make coffee or tea. In addition to that, the snacks they made offered such a taste! Twice they made this fried banana with chocolate and cheese (how yummy is that) and we had them just in time after we snorkeled.
The main courses? PERFECTION! I am not exaggerating here, the chef, he is very friendly, humble, and he kept on making good dishes with fish, chicken, veggies, and fruits. We were even welcomed with welcome drink (including fruits in it), continued with series of tasty meals.

**CREW & FACILITY**
We had smaller boat to go snorkeling or to some small beach – the crew was so helpful in anything. You can request certain style of photography to memorize your trip better 😉 You can even ask some spots that are not being covered by the trip.
In the last day of the trip, we had big waves coming, all of the crews are ready and standby – even calming us. The boat captain was also handling the situation greatly – all of us were so happy and very grateful to have him and the crew. To make the electricity working at anytime, we had engineer staying in the boat. Good job, Pace!

**ITINERARY & STOP POINTS**
1. Kelor Island
2. Manjerit – snorkeling (they prepare snorkeling gears/kit for you, such as fin, google, life saver jacket)
3. Kalong Island – if you are super duper lucky, you will witness sunset with the amazing bats on top of your head! Truly amazing moment in my life, ever.
4. Padar Island
5. Long Beach, Pink Beach
6. Komodo National Park +Village nearby
7. Manta Point
8. Taka Makassar
9. Kanawa Island.

Overall: awesome trip that worth every penny! Indahnesia, you rock!

*****Remember to:
1. Bring shades/sunglasses
2. Extension cord
3. Medicine, especially when you have motion sickness
4. Toiletries
5. Sunblock/sunscreen
6. Camera
7. Sandal + hiking shoes, if you have spare space in your bag
8. Additional towel
9. Toilet paper/ tissue